CasA de weekend  -   casA modulara utiizabil in toate anotimpurile

Constructie alpina pe sistem modular. Acest tip constructie este mobila, si este folosibil pe toate perioadele anului. Dotat cu instalatie de climatizare, cu izolatie termica si fonica.

Avantajele acestui tip de constructie este montajul rapid, ( 15 zile lucratoare productie si termeni de montaj 10 zile ),

Acest tip de constructie este demontabila si transportabila

Pret estimativ . 17.000 Euro

Pretul acestei casute incepe  de la pretul a doua module si se modifica in functie de suprafata ( numar de module, utilare , etc)

Este mansardabil 

Ea poate fi utilata cu panouri solare, celule foto-voltaice, in functie de necesitatile clientului.

Conditiile comerciale sunt identice cu cele ale containerelor modulare. Descriere tehnica similara cu cel al containerelor. Casuta prezentata in imaginile de mai sus este cu o suprafata utila de 5800*6900 mm este dotat cu o bucatari-living, o baie, o mini camara, doua camere dormitoare. Exteriorul este placat cu placi de polistiren de 50mm si dreivit care poare fi colorat dupa cerintele clientului.  Aceste servicii sunt optionale la suprapret. 

Pentru informatii suplimentare rugam sa ne contactati telefonic, pe mail , sau pe pagina de contact selectand rubrica corespunzatoare casutei modulare

Preturile exprimate in euro nu contin TVA

Weboldal ellen═orz┬ese